Product added to basket

Tuotteet - Dansani YOU

Dansani YOU – persoonallisia ratkaisuja

Uusi Dansani YOU on suunniteltu sinulle ja omaan elämääsi, ei päinvastoin. Siksi muotoilun lähtökohtakin on demokraattinen. Olemme tehneet oman kylpyhuoneen luomisesta helppoa: Sinun ei tarvitse pohtia ratkaisun toiminnallisuutta tai käsityön laatua. Kokonaisuus on aina hallinnassa, valitset mitä vain. Kauniin ja toimivan kylpyhuoneen räätälöinti ei koskaan ole ollut näin yksinkertaista: Lähtökohtana olet sinä.

Dansani YOU -kalusteilla voit luoda oman kylpyhuoneesi, omien unelmiesi mukaisesti. Voit valita kolmesta eri tyylistä: Vintage, Urban ja Classic. Voit myös sekoitella eri tyylejä vapaasti niin kuin haluat. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, create your personal space!

Classic YOU

Ajatonta tyylikkyyttä

LISÄTIETOJA TÄSTÄ »

Vintage YOU

Romanttista menneen ajan tunnelmaa

LISÄTIETOJA TÄSTÄ »

Urban YOU

Minimalistista muotoilua

LISÄTIETOJA TÄSTÄ »

Värilliset kylpyhuonekalusteet

Ilmaise itseäsi omalla tavallasi. Saat Dansani YOU -kylpyhuonekalusteet juuri sen värisinä kuin haluat.

Suuri lisävarustevalikoima

Korosta tyyliä oikeilla lisävarusteilla ja kokoa oma maailmasi. Valitse mieluiset vetimet, valaisimet ja kaappien tukijalat.

Altaat ja materiaalit

Altaan on aina oltava oikea. Dansani YOU -kokoelmasta löydät tavalliset ja tasoaltaat, kaksoisaltaat sekä epäsymmetriset vaihtoehdot. Materiaalivaihtoehtoina ovat posliini, solid surface, lasi ja marmoroitu.

Create your personal space


Tutustu maailmaamme. Inspiraation lisäksi löydät sieltä oikeat tuotteet omaan persoonalliseen kylpyhuoneeseesi.

Lue lisää tuotteistamme täältä