Product added to basket

Inspiraatiota kylpyhuoneeseesi

Valaistus

OIKEANLAINEN VALO EDISTÄÄ HYVÄÄ OLOA

Kylpyhuone on yleensä se tila, jonka kautta siirrymme uneen tai heräämme uuteen päivään. Siksi valolla on suuri merkitys hyvän olon kannalta. 

Lisätietoja tästä

Suihkukalusteet

Muotoilua ympärillesi

Dansani on paljon muutakin kuin vain kylpyhuonekalusteita. Valitsemalla suihkuseinämme tai -kaappimme saat kokonaisvaltaisen tilan, jossa suihku sulautuu kylpyhuoneen sisustukseen ja kokoon. Meillä on ratkaisuja pieniin ja suuriin tiloihin, tutustu valikoimaamme!

Lisätietoja tästä

Kaksoisallas

Lisää tilaa vesihanan ympärille

Kylpyhuoneessa voi tulla ahdasta, kun moni tahtoo sinne yhtä aikaa. Aina ei kuitenkaan tarvitse rakentaa uutta tai laajentaa. Dansani tarjoaa monia ratkaisuja kylpyhuoneen avartamiseen. 

Lisätietoja tästä

Rajallinen tila

Kaikelle löytyy oma paikkansa – tietenkin.

Vaikka kylpyhuoneesi ei olisikaan suuri, sisustusmahdollisuuksia on paljon ja tilaa riittää vielä sinulle itsellesikin. Dansanin mallistossa on useita design-kalusteita, jotka säästävät tilaa ja hivelevät silmää. 

Lisätietoja tästä

Kylpyhuonetarvikkeet

Dansanilta löydät aina kokonaisvaltaisen ratkaisun

Dansani on kylpyhuoneiden asiantuntija. Siksi myös ajattelemme kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme toiminnallisia lisätarvikkeita, jotta kylpyhuoneesi olisi mahdollisimman käytännöllinen.
 

Lisätietoja tästä

 

 

Tanskalaista muotoilua


Dansanilta saat kauniit ratkaisut kylpyhuoneeseen. Tuotteiden muotoilun lähtökohta on tanskalaisessa muotoilussa, toiminnallisuudessa, selkeydessä ja luonnollisuudessa.

Lue lisää tanskalaisesta muotoilusta täältä